Hírek

Elérhetőségek

Petőfi és József Attila utca útfelújítása

mfp

A Magyar Falu Program keretén belül meghirdetett ,,Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszerépítése/felújítása” című alprogram 

Petőfi és József Attila utca útfelújítása

Támogatás összege: 39.572.168 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Megvalósítás kezdete: 2022.03.30.
Megvalósítás vége: 2023.09.30.
Kedvezményezett: Bana Község Önkormányzata

 

Projekt bemutatása:

A projekt megvalósításának célja, hogy a banai lakosok közlekedésének biztonsága a kiválasztott felújítandó területen is elérje a kor kihívásaiból fakadó követelményeket. A projekt megvalósulása az önkormányzat korábbi beruházásaihoz illeszkedik és hozzájárul a rendezett településkép megvalósulásához a helyben élők és az ide látogatók megelégedettsége érdekében.

A Petőfi és József A. utcák felújítása a szerződés szerinti műszaki és szakmai követelményeknek megfelelően készült el. A kivitelezési munkálatok alatt nehézség sem az Önkormányzat, sem a kivitelező részéről nem merült fel. A kivitelezés a jóváhagyott tervek és a szerződésben foglaltak alapján, a szabályoknak megfelelően készült el. A munkavédelmi és környezetvédelmi követelményeket a kivitelező betartotta. A kivitelezés elért eredménye két felújított utca, mely hozzájárul a településen élők életminőségéhez. Hozzájárul továbbá a rendezett, igényes településképhez is.

Csatolmány(ok):