Hírek

Elérhetőségek

Bana csapadékcsatorna felújítás

 

 

TISZTELT LAKÓK, ÉS AZ UTCÁBAN KÖZLEKEDŐK!

 

BANA, JÓZSEF ATTILA UTCÁBAN A MÁRTÍROK UTCA ÉS PETŐFI S. UTCA KÖZÖTTI SZAKASZON, A RÁKÓCZI FERENC UTCÁBAN A 22. SZÁMÚ HÁZ ÉS A BANA-BÁBOLNA CSATORNA KÖZÖTTI SZAKASZON TERVEZETTEN 2023.01.10-ÉN ELKEZDŐDIK A CSAPADÉKCSATORNA FEJLESZTÉSE. A BANA-BÁBOLNA CSATORNA KOTRÁSA, NÁDVÁGÁS FOLYAMATBAN VAN.

MUNKÁLATOKAT A KÖZMŰVEK FELTÁRÁSÁVAL MAJD A VÍZVEZETÉK KIVÁLTÁSÁVAL KEZDJÜK, A JÓZSEF ATTILA UTCÁBAN A PETŐFI SÁNDOR UTCA FELÖLI VÉGÉN.

A FELÚJÍTÁS SORÁN A SZÜKSÉGES MÉRTÉKBEN AZ IVÓVÍZBEKÖTÉSEK KIVÁLTÁSRA KERÜLNEK.

 A KAPUBEJÁRÓK ELBONTÁSRA KERÜLNEK, ÉS ÚJ ÁTERESZEKET KAPNAK. AZ ELBONTOTT KAPUBEHAJTÓK A JELENLEGI BURKOLATNAK MEGFELELŐEN, AHOL MURVÁS OTT MURVÁVAL, AHOL ASZFALTOS OTT ASZFALTTAL, HELYREÁLLÍTÁSRA KERÜLNEK.

 AZ ÁRKOK PROFILOZÁSA TELJES HOSSZBAN MEGTÖRTÉNIK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A SZIKKASZTÁS MELLETT VÍZELVEZETŐ FUNKCIÓT IS BETÖLTSÖN.

JÓZSEF ATTILA ÉS BEM UTCA CSOMÓPONTBAN A MEGLÉVŐ 300 MM-ES ÁTMÉRŐJŰ ÁTERESZ 400 MM-ES ÁTMÉRŐJŰ ÁTERESZRE KERÜL ÁTÉPÍTÉSRE.

A JÓZSEF ATTILA UTCA ÉS A SPORT UTCA KÖZÖTTI CSATORNASZAKASZ IS TISZTÍTÁSRA KERÜL.

TISZTELETTEL KÉRJÜK ÖNÖKET, HOGY VEGYÉK FIGYELEMBE A KORLÁTOZÓ ÉS IDEIGLENES FORGALOMTECHNIKAI ELEMEINKET KOLLÉGÁINK ÉS A MUNKÁNK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN.

 

KÖSZÖNJÜK TÜRELMÜKET ÉS MEGÉRTÉSÜKET!

STRABAG GENERÁLÉPÍTŐ KFT.